Main Logo | Nibav Lifts

Nibav Lifts ialah jenama yang mengkhusus dalam pembuatan lif Rumah yang diperakui. Kami menawarkan pelbagai jenis lif rumah, dan Lif Vakum untuk memenuhi keperluan khusus pemilik rumah dan bangunan berskala kecil. Lif lif kami menyediakan kebolehaksesan yang lebih tinggi untuk rumah supaya berbangga dalam menyampaikan penyelesaian lif yang selamat, boleh dipercayai dan boleh disesuaikan.

Lif lif kami direka untuk pemasangan dan penyelenggaraan yang mudah, menjadikannya tambahan yang berharga kepada mana-mana harta benda. Lifts Vakum NIBAV telah mengganggu pasaran penyelesaian mobiliti dengan teknologi pneumatik revolusionernya. Lif vakum pneumatik kami direka dengan teknologi canggih yang meningkatkan gaya hidup pemilik rumah dan menambahkan sentuhan kemewahan di tempat mereka. Lif rumah kami menggunakan sumber yang paling banyak di bumi, ‘AIR,’ dengan itu menjadikannya cekap tenaga dan mesra alam. Lif vakum pneumatik Nibav ialah lif rumah modular padat yang boleh dipasang dengan mudah di mana-mana kediaman.

Lif Rumah Bertauliah TÜV SÜD ISO 9001:2015 (QMS) Standard

Pensijilan TÜV SÜD ISO 9001:2015 (QMS) Standard ialah pensijilan yang diiktiraf di peringkat antarabangsa. Syarikat lif kami dalam produk atau perkhidmatan Malaysia telah memenuhi piawaian keselamatan dan kualiti yang ketat. Ia diberikan oleh TÜV SÜD ISO 9001:2015 (QMS) Standard, sebuah organisasi pensijilan yang berpangkalan di Jerman yang menilai produk dan perkhidmatan melalui prosedur ujian dan penilaian yang ketat.

Nibav telah dipuji kerana memperoleh pensijilan TÜV SÜD ISO 9001:2015 (QMS) Standard kerana ia berfungsi sebagai bukti komitmennya untuk menyediakan lif rumah yang terkemuka, selamat dan boleh dipercayai. Nibav telah menunjukkan dedikasinya untuk menyediakan penyelesaian lif rumah terbaik yang tersedia di pasaran dengan mendapatkan pensijilan TÜV SÜD ISO 9001:2015 (QMS) Standard.

Lif Rumah Vakum Berkuasa Udara di Malaysia

Home Lifts Malaysia serba lengkap yang dihasilkan daripada kaca kalis peluru, aluminium gred pesawat dan keluli tergalvani.

Ia mempunyai reka bentuk yang elegan, Memenuhi piawaian keselamatan Eropah, dan tidak mempunyai kesan ke atas infrastruktur rumah anda. Lif Rumah kami di Malaysia menggunakan kurang tenaga berbanding perkakas rumah, memerlukan 90% kurang penyelenggaraan berbanding alternatif, dan hanya memerlukan ruang kecil untuk dipasang.

Mewah Mampu Milik

house lifts Max | Nibav Lifts
home lifts malaysia | Nibav Lifts
glass lifts for home | Nibav Lifts
compact home lifts | Nibav Lifts
low cost home elevators | Nibav Lifts
Nibav Lift Banner Black
Nibav Lift Banner white
About Banner Form

Lif Rumah di Malaysia

Memperkenalkan Lif Kediaman Paling Berkesan dengan Ciri Keselamatan: Lif Rumah Nibav!

Alami Kehidupan Lif Rumah Mewah dengan Lif Vakum Termaju dan Inovatif untuk Rumah

feature

Pemasangan Lif Mudah

Lif rumah Nibav - Pemasangan dalam 24 jam! Tiada kerja awam diperlukan! Nikmati kemudahan lif di rumah anda tanpa sebarang kerumitan.

feature

Struktur yang Dipatahkan Sepenuhnya

Adakah anda sedang mencari lif yang tiba di rumah anda dalam bentuk separuh pasang? Jurutera kami memudahkan anda - mereka akan memasangnya seperti Lego!

feature

Nilai dan Kualiti

Teknologi termaju Australia dan ketepatan Eropah – kami menawarkan kualiti unggul pada harga yang kompetitif. Nikmati faedah teknologi canggih pada harga yang berpatutan!

Vaccum-Lifts | Nibav Lifts

Apa yang baharu di lif Malaysia?

Vacuum Home Lifts Malaysia 2023 Model

 

Siri Baharu menjadi Lif Rumah Vakum Pneumatik Terbaik Dunia

Siri Baharu III adalah hasil daripada penyelidikan dan pembangunan yang sukar dan teliti.

Lif Rumah Nibav nampaknya hasil daripada teknologi canggih, rangka kerja dan, yang paling penting, ia memberikan pengalaman yang selesa dan indah.

Home Elevator Malaysia Price
Vacuum Home Lifts in Malaysia
elevators for homes

Model Lif Rumah Vakum Nibav

Reka bentuk lif malaysia kami boleh memuatkan dua orang dalam Vacuum Home lift dan boleh mencapai sehingga empat peringkat termasuk tanah; alternatif konfigurasi kami disepadukan (Kuasa di Atas) atau Split (Kuasa Jauh).

Anda boleh memilih orientasi pembukaan pintu, dan anda juga boleh memilih untuk mempunyai dua pintu keluar setiap tingkat sebagai alternatif.

Warna standard Lif Malaysia kami ialah Pure White dan Cream; anda juga boleh memilih daripada julat warna tersuai kami, yang termasuk Kelabu perak, Kelabu Pebble, Terracotta, Jet Black dan Emas.

Teknologi Australia, komponen Eropah dan kecekapan perindustrian bertaraf dunia di seluruh kilang Asia Tenggara kami adalah gabungan yang membolehkan kami menawarkan lif lif yang terbaik dari semua dunia namun pada tahap yang berpatutan.

Terbaik dari semua dunia

Vacuum lift & elevators for home
small lift for home
compact home lifts | Nibav Lifts
affordable elevator for home
low cost home elevators | Nibav Lifts
home lifts malaysia | Nibav Lifts
glass lifts for home | Nibav Lifts
house lifts Max | Nibav Lifts
About Banner Form

Mari kita mulakan Perjalanan kita dengan Nibav Home Lifts di Malaysia

Reka bentuk Siri III baharu Nibav Home Lifts 2023 adalah jauh di hadapan pendahulunya dan lif rumah generik, dengan peningkatan teknologi dan estetik yang ketara.

image
image
my base image

Muat Turun Katalog Lif Vakum

Semua yang anda perlu tahu tentang mendapatkan Lif Kediaman yang ideal untuk rumah mewah anda adalah lebih mudah dan lebih murah daripada yang dipercayai kebanyakan orang. Muat turun brosur percuma anda untuk mengetahui lebih lanjut tentang penggayaan Lif Vakum.

Home elevators Brochure image | Nibav Lifts

Teknologi Lif Rumah Bertaraf Dunia

Kami membuat Syarikat Lif Kediaman Terbaik di dunia.

  • Hanya memerlukan diameter 1010 mm untuk pemasangan.
  • Tiada dinding penahan berat diperlukan untuk menyokong lif rumah kami.
  • Tersedia sehingga 4 peringkat.
  • Waranti 1 tahun.
  • Pemasangan 24 jam dijamin untuk lif.

Naik ke atas

house lifts Max | Nibav Lifts
home lifts malaysia | Nibav Lifts
glass lifts for home | Nibav Lifts
compact home lifts | Nibav Lifts
low cost home elevators | Nibav Lifts
small elevators for home use
gallery14
About Banner Form

Kelebihan Utama Yang Ditawarkan Oleh Nibav Vacuum Home Lifts

Penampilan Kami di Seluruh Dunia

New G map | nibav Lifts
Contact us

Showroom Address

G-13 Fera Residence,
No 47 Jalan 34/26 Wangsa Maju, 53300,
Kuala Lumpur– Malaysia

Our Phone Number

 

Our Email

Follow Us

Get in Touch

Please don’t hesitate to contact us, we will be delighted to answer your questions.

Home Footer Form

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial