Pada masa kini, lif vakum adalah popular yang paling Harga Lif Rumah di Alor Setar. Saiznya yang padat sesuai untuk seorang penumpang, tetapi orang kedua juga boleh masuk jika perlu. Harga Lif Rumah berkuasa udara ini adalah pilihan fleksibel yang sesuai dengan pelbagai rumah dan keperluan. Harga Lif Rumah mewah ini mudah dipasang dan sangat berpatutan.

Bagaimana Harga Lif Rumah Berfungsi?

Lif Vakum terdiri daripada silinder menegak licin dan kereta yang bergerak ke atas dan ke bawah melalui sedutan udara. Perkara utama yang menjadikan lif berfungsi adalah perbezaan tekanan udara antara bahagian atas kereta dan bahagian bawah kereta. Perbezaan ini memberikan lif tolakan ke atas. Vakum yang diperlukan untuk mengangkat kereta dicipta oleh turbin di bahagian atas lif yang bertindak sebagai kipas ekzos.

small house lifts | Nibav Lifts

Muat turun Brosur Harga Lif Rumah Percuma

Jika Anda Memerlukan Maklumat Lanjut Mengenai Harga Lif Rumah Kami di Alor Setar, Sila Muat Turun Brosur. Harga Lif Rumah Pertama Di Dunia Direka Unik Untuk Rumah Anda.

Apakah perbezaan jenis-jenis Lif Vakum?

Indoor Elevator For Home
Personal Elevator For Home
House Lift Installation
2 Person Lift For Home
lift supplier malaysia | Nibav Lifts

Cara Memilih Lif Terbaik untuk Keperluan Anda

Terdapat banyak sebab mengapa anda mungkin memutuskan untuk memasang lif di rumah anda. Sebagai permulaan, lif berguna untuk orang yang mempunyai masalah mobiliti apabila mereka ingin pergi dari satu tingkat rumah ke tingkat yang lain, atau jika anda mempunyai ibu bapa yang lebih tua di rumah. Walau bagaimanapun, faktor penentu kedua ialah jumlah ruang yang anda ada di rumah anda dan belanjawan yang anda fikirkan. Jika anda sedang mencari Harga Lif Rumah yang selamat dan padat yang juga berpatutan, vacuum lift Nibav sesuai untuk anda.

Apakah Prinsip Operasi untuk Lif Vakum Kami? ?

Sebuah kereta bergerak disertakan di dalam silinder yang menegak yang membentuk Lif Rumah vakum pneumatik

Mekanisme vakum di bahagian atas lif menarik udara dari atas pengedap kereta di bahagian dalam silinder untuk mewujudkan kawasan tekanan rendah di atas pengedap kabin semasa operasi menaik. Melalui lubang atau perforasi pada panel silinder tingkat bawah, tekanan udara (lebih tinggi daripada sistem tekanan rendah di atas lapisan kabin) memasuki silinder tingkat bawah pada masa yang sama, menambah lif.

Untuk merendahkan kenderaan dengan lancar tanpa menggunakan sebarang tenaga, injap dalam sistem motor vakum mengawal kemasukan udara ke dalam silinder untuk memulihkan tekanan, menjadikan lif vakum sebagai lif mesra alam.

Get In Touch

vacuum lifts | Nibav Lifts

Cara Memasang Lif Kami

Lif Vakum Nibav agak mudah dipasang. Ia sangat asas sehingga, dalam keadaan yang betul, ia mungkin diubah suai dan dipindahkan ke lokasi lain dengan dimensi yang serupa. Lif vakum pneumatik ini memerlukan sedikit atau tiada kerja awam dan tiada sebarang jenis lubang atau bilik mesin. Lif vakum boleh dipasang di mana-mana jenis kediaman, tanpa mengira jenis lantai dan struktur ketinggiannya, selagi ia memenuhi spesifikasi asas ini dan mempunyai pembinaan kaca silinder dan panoramik dengan pelbagai titik akses.

Bagaimana kita memasang lif rumah?

Sejauh manakah Lif Rumah Vakum Kami Selamat dan Tahan Lama?

Harga Lif Rumah di Alor Setar Nibav tidak memerlukan sandaran bateri atau bekalan kuasa kecemasan sekiranya berlaku gangguan bekalan elektrik. Ciri keselamatan standard dalam Harga Lif Rumah Nibav termasuk telefon, lampu, kipas, suis kanak-kanak, turun kecemasan dan penggera.

Terdapat kemungkinan besar kejadian seperti kaca pecah di lif. Walau bagaimanapun, lif Nibav direka dengan kaca yang tidak boleh pecah – polikarbonat – untuk mengelakkan perkara sedemikian daripada berlaku. Turun naik suhu yang melampau dan rintangan hentaman yang hebat adalah ciri bahan yang sangat teguh ini. Struktur lif juga direka dengan keluli tergalvani gred pesawat.

Lif vakum kami juga kurang berbahaya semasa kecemasan kerana fungsi turunan automatik. Ciri ini tidak memerlukan sandaran bateri atau mana-mana sumber kuasa luaran yang lain; akibatnya, lif secara automatik turun ke tingkat paling bawah bangunan sebelum dibuka untuk membenarkan penumpang melarikan diri. Oleh itu, sama sekali tidak ada bahaya tersepit di dalam lif.

vacuum home elevators | Nibav Lifts

Apakah Spesifikasi yang Tersedia?

Bagaimana Lif Nibav Beroperasi

Lif vakum Nibav menggunakan udara untuk beroperasi. Mereka mempunyai motor turbin berkuasa di bahagian atas kabin yang menyedut udara dari silinder, menyebabkan perbezaan tekanan udara dan membenarkan lif naik dengan bantuan pengedap kedap udara. Tekanan udara kemudiannya diseimbangkan dengan bantuan injap elektronik yang seterusnya memulihkan tekanan udara menyebabkan kabin turun di bawah graviti.

Spesifikasi

  • NLif Nibav boleh memuatkan 2 orang pada satu masa, dan boleh naik ke empat tingkat, termasuk tanah. Kami menawarkan dua pilihan konfigurasi: bersepadu (Kuasa di Atas) atau belah (Kuasa Jauh).
  • Arah pembukaan pintu adalah pilihan, dan sebagai alternatif, anda boleh memilih jalan keluar dua kali bagi setiap tingkat.
  • Putih tulen dan krim adalah warna asas untuk lif dan lif kami; walau bagaimanapun, anda boleh memilih warna daripada palet tersuai kami, yang juga termasuk kelabu perak, kelabu kerikil, terakota, hitam legam dan emas.
  • Gabungan kilang-kilang Asia Tenggara kami antara teknologi Australia, komponen Eropah, dan kecekapan perindustrian terkemuka membolehkan kami menyediakan yang terbaik dari semua dunia pada harga yang kompetitif.
  • Keperluan Elektrik: 230V, 60/50 Hz, 22-amp kuasa fasa tunggal.
  • Bilik utama: Kalis Bunyi: 2800mm
  • Kaca Khas: Polikarbonat (250 kali lebih kuat daripada kaca)
  • Penggunaan Kuasa: 3.7kVA
pneumatic elevator | Nibav Lifts

Apakah model Harga Lif Rumah yang terdapat di Malaysia? Bagaimana pula dengan diameter luar dan berat lif?

Lift for home | Nibav Lifts

Di Nibav, apabila ia berkaitan dengan Lif Rumah, kami menyediakan pelbagai model dan harga untuk lif tersebut berbeza-beza bergantung pada model dan pilihan penyesuaian yang dipilih.

Unit Bersepadu - G+1
Unit Pisah - G+1
Unit Bersepadu dengan Kalis Bunyi - G+1
Unit Bersepadu - G+2
Unit Pisah - G+2
Unit Bersepadu dengan Kalis Bunyi - G+2
Unit Bersepadu - G+3
Unit Pisah - G+3
Unit Bersepadu dengan Kalis Bunyi - G+3

Cara Menyelenggara Harga Lif Rumah di Alor Setar

Disebabkan kesederhanaan teknologi vakum kami, yang hanya menggunakan kuasa udara untuk menaikkan kabin lif, kami boleh mencirikan penyelenggaraannya sebagai cepat, mudah, bersih dan berkesan. Semua bahan yang diperlukan adalah mesra alam; oleh itu, prosedur ini berkesan dan kekal.

Apakah Faedah Lif Vakum di Malaysia?

Apakah Perbezaan Antara Lif Rumah Vakum dan Lif Biasa?

Perbezaan utama antara lif vakum dan lif konvensional ialah fungsi lif vakum menggunakan udara sebagai mekanisme operasinya. Jika dibandingkan dengan lif konvensional, Harga Lif Rumah jauh lebih kecil dan lebih selamat. Mereka juga memerlukan penyelenggaraan yang lebih sedikit dan boleh dipasang dalam masa sehari.

Ciri Kami

Pemandangan Panoramik | Nibav Lifts

Pemandangan Panoramik 360 Darjah

Polikarbonat, bahan yang sama digunakan untuk membuat kaca kalis peluru, digunakan dalam teknologi kaca tidak boleh pecah Nibav Home Lifts.

CKD (Completely Knocked Down) | Nibav Lifts

CKD (Completely Knocked Down)

Lif akan dihantar ke rumah anda yang sebahagiannya dibina. Kami tidak melakukan apa-apa kerja mengimpal, merakam atau menyalur di rumah anda kerana semua jurutera kami lakukan adalah meletakkan kepingan ini bersama-sama (seperti Lego). Oleh itu, kami dapat menyelesaikan pemasangan lif dalam masa 48 jam dan memenuhi kriteria kualiti pengeluar pada masa yang sama.

Keselamatan icon | Nibav Lifts

Keselamatan

Tiada sandaran bateri atau bekalan kuasa sementara diperlukan oleh Nibav Home Lifts, satu-satunya teknologi lif di dunia. Nibav Home Lifts dilengkapi dengan pelbagai ciri keselamatan konvensional, termasuk telefon, lampu, kipas, suis kanak-kanak, keturunan kecemasan dan penggera.

Reka Bentuk Sokongan Diri Icon | Nibav Lifts

Reka Bentuk Sokongan Diri

Satu ciri unik Nibav Home Lifts ialah ia dapat menyokong diri sepenuhnya. Ini memastikan bahawa tiada kerja awam diperlukan untuk lif ini. Tiada dinding sisi, tiang, rasuk atau struktur sokongan lain diperlukan. Kami dapat memaksimumkan ruang aci ke kabin kerana aci dan kabin direka bentuk dan dibina di kemudahan yang sama.

Penjagaan Rendah dan Mesra Alam Icon | Nibav Lifts

Penjagaan Rendah dan Mesra Alam

Dengan hanya menggunakan kuasa 3.7 kVA, Nibav Home Lifts bergerak pada kelajuan sehingga 7.5 mph. Lif ini menggunakan ZERO POWER semasa menurun, menjadikannya Lif HIJAU. Lif kami tidak memerlukan sebarang minyak atau pelinciran kerana ia beroperasi secara udara semata-mata. Akibatnya, penyelenggaraan kini hanya diperlukan sekali setiap empat bulan, bukannya sekali setiap bulan. Jaminan satu tahun disertakan dengan semua Lif Nibav kami.

Ringan icon | Nibav Lifts

Ringan

Aluminium dan keluli tergalvani digunakan dalam pengeluaran Harga Lif Rumah Nibav. Dengan cara ini, adalah mungkin untuk mengurangkan berat lif sambil mengekalkan integriti strukturnya. Akibatnya, lif akan bertahan lebih lama dan lebih berkualiti kerana kakisan sudah lama ditinggalkan. Berat lif dua henti adalah lebih kurang 680 KG. Jika anda mempunyai balkoni, anda boleh meletakkan lif di sana tanpa memerlukan sebarang konkrit khas.

Tidak perlu bilik mesin atau lubang icon | Nibav Lifts

Tidak perlu bilik mesin atau lubang

Memandangkan mereka mengumpul habuk dan berfungsi sebagai tempat pembiakan serangga dan anai-anai, lubang lif telah mendapat gelaran ‘Devil’s Basement.’ Harga Lif Rumah Nibav tidak menghadapi masalah ini kerana ia tidak memerlukan lubang. Oleh kerana jentera lif disepadukan ke dalam struktur itu sendiri, tidak ada keperluan untuk bilik mesin yang berasingan. Terdapat dua pilihan berdasarkan jumlah bilik yang anda ada.

TUV-Nord-Icon | Nibav Lifts

Kelulusan dari TÜV SÜD ISO 9001:2015 (QMS) Standard Piawaian Diperakui (QMS) ISO 9001:2015

TÜV SÜD ISO 9001:2015 (QMS) Standard Piawaian Diperakui (QMS) ISO 9001:2015, agensi pensijilan pengurusan dan proses terkemuka dunia, telah menyeragamkan NIBAV Home Lifts dengan TÜV SÜD Piawaian Diperakui (QMS) ISO 9001:2015. Untuk menjadi syarikat pertama yang mengeluarkan lif vakum yang diperakui oleh TÜV SÜD ISO 9001:2015 (QMS) Standard Piawaian Diperakui (QMS) ISO 9001:2015, NIBAV Home Lifts mesti menunjukkan kapasitinya untuk beroperasi dengan cekap, menghasilkan produk berkualiti tinggi dan melebihi jangkaan pelanggan dalam setiap cara.

Apakah jenis Harga Lif Rumah yang ditawarkan lif Nibav di Alor Setar ?

Nibav Lifts menawarkan pelbagai jenis Harga Lif Rumah di Alor Setar, termasuk Harga Lif Rumah, lif vakum, lif kediaman dan Harga Lif Rumah. Kami juga menawarkan penyelesaian angkat tersuai untuk keperluan khas.

Berapa lama masa yang diperlukan untuk memasang Harga Lif Rumah ?

Pemasangan Harga Lif Rumah lazimnya mengambil masa 1-2 hari, bergantung pada saiz harta tanah dan kerumitan pemasangan lif.

Adakah Harga Lif Rumah selamat digunakan?

Ya, Harga Lif Rumah secara amnya sangat selamat untuk digunakan. Lif Nibav menggunakan teknologi terkini dan ciri keselamatan dalam lif rumahnya untuk memastikan tahap keselamatan tertinggi.

Berapa kos Harga Lif Rumah di Alor Setar?

Kos Harga Lif Rumah di Alor Setar bergantung pada jenis lif, saiz dan ciri. Ia boleh berkisar antara beberapa ribu ringgit hingga berpuluh ribu ringgit.

Testimoni

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial